Familiebedrijf met kwaliteit als hoeksteen

Constant Deblaere stond in 1947 aan de wieg van een bouwbedrijf dat ondertussen uitgroeide tot een gevestigde waarde met een hecht team. Al 4 generaties lang staat ons familiebedrijf synoniem voor een uiterst kwalitatieve en stipte uitvoering van elk project. Anno 2021 zijn we als bouwbedrijf klasse 7 gespecialiseerd in grotere en meer complexe werven.

Bouwen aan de toekomst

De laatste jaren groeiden we uit tot een bouwbedrijf met erkenningen in klasse 7 (categorie D & subcategorie D1) en klasse 4 (categorieën E-G). Dat laat ons toe om bijzondere en grotere projecten te realiseren: van luxueuze villa’s tot een toren met 20 verdiepingen. Geen uitdaging is voor ons te groot! We investeren in innovatieve en duurzame werkinstrumenten om ook op lange termijn nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Complexe opdrachten vragen om een complete aanpak. Daarom werken we vaak in bouwteam. Als aannemer bundelen we onze krachten met de bouwheer en architect om samen een kwalitatief eindresultaat te creëren voor een eerlijke prijs. Onze grootste ambitie is – om dankzij een performante werkwijze – ook het volgende project van de opdrachtgever te mogen realiseren.

Veiligheid voorop

Bij Constant Deblaere zijn onze familiale funderingen altijd present. We gaan voluit voor een aangename werksfeer waarbij diversiteit, vertrouwen en respect aan de basis liggen. Te allen tijde een veilige omgeving creëren, is daarbij prioriteit nummer 1.

Doorheen de jaren zijn we een voorbeeldbedrijf geworden, o.a. op vlak van veiligheid. Onze veiligheidsverantwoordelijke werkt al meer dan 40 jaar bij ons en ziet als geen ander in een oogwenk waar er potentiële gevaren kunnen schuilen. Dankzij deze proactieve aanpak voldoen onze werven aan alle normen en reglementeringen.

Lighthouse Corner
Lighthouse Corner